Inloggen CMS

Hoe kan ik inloggen voor het CMS?

Dat is eigenlijk heel simpel. Je ontvangt vanuit Craft een activeringsmail zodra Limesquare je heeft toegevoegd als gebruiker van jouw site. Je dient binnen 24 uur op deze activeringslink te klikken om vervolgens je eigen gekozen wachtwoord aan te maken.

Eenmaal geactiveerd, kun je inloggen met de gebruikersnaam en je zelfgekozen wachtwoord op [domeinnaam]/admin. Dat is bijvoorbeeld voor Limesquare: limesquare.nl/admin

Bijgewerkt op: 22/05/2019