CMS - Bestanden

Wat kan ik precies doen bij Bestanden?

Bij Bestanden zie je alle afbeeldingen, bestanden en video's die je toegevoegd hebt aan je website. Zorg ervoor dat je vanaf het begin de bestanden netjes ordent, zodat het altijd overzichtelijk blijft. Ook over 3 jaar nog..

Hoe maak je submappen aan?

Klik met de rechtermuisknop op de bovenste map. Vervolgens zie 'Nieuwe submap'. Gebruik deze submappen voor meer overzicht in je bestanden. Ook als je later nog een bestand toevoegt, selecteer altijd eerst de map waar je deze in wilt plaatsen.

Bijgewerkt op: 22/05/2019