Artikelen over: CMS

Live preview

Wijzigingen doorvoeren en eerst willen zien hoe het eruit ziet?

Dat kan met Live preview.

Wanneer je op deze button klikt, zie je dat je aan de linkerzijde het CMS blijft zien en aan de rechterzijde de pagina aan de voorkant. Zo kun je zien of de toevoeging gewenst is of toch niet.

Hou er bij het zien van de Live preview rekening mee dat het vaak een schermresolutie is van een tablet, dus dat de weergave wellicht wat af kan wijken van de desktop versie.

Vullen met Live preview in beeld willen we niet adviseren, omdat bij elke wijziging de pagina wordt herladen. Dat werkt niet fijn tijdens het vullen.

Bijgewerkt op: 25/07/2019