Artikelen over: CMS

Wat is het verschil tussen de menu-soorten bij Navigatie?

4 soorten, zelf kiezenHet topmenu is helemaal bovenaan in de website zichtbaar. Hier plaats je vaak pagina's die belangrijk zijn, maar niet belangrijk genoeg voor het hoofdmenu. Denk hierbij aan Veelgestelde vragen, blogs, etc.
Het hoofdmenu is het belangrijkste menu in je website. De navigatie moet duidelijk genoeg zijn om ervoor te zorgen dat jouw bezoekers zo snel mogelijk op de juiste pagina binnen de website belanden
Het footermenu wordt vaak gebruikt om nog even een korte opsomming van belangrijke pagina's te maken of hier pagina's als algemene voorwaarden, privacy policy, etc. te plaatsen
Disclaimer menu; gebruik je het footermenu voor de Disclaimer, privay policy, etc. dan zul je het Disclaimer menu wellicht niet gaan gebruiken. Dit menu is een extra optie voor dit soort pagina's.

Moet je ze allemaal gebruiken? Nee, kies de menu's die jij nodig denkt te hebben voor jouw website en richt die verder in. Is dat alleen het hoofdmenu? Dan voeg je hier alleen de pagina's aan toe die je terug wilt laten komen.

Bijgewerkt op: 21/05/2019

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!