Hoe verander je de template van je website?

Hoe kan ik mijn template veranderen?

Ons platform waarop jouw website draait, is constant in ontwikkeling. Zo voegen wij regelmatig nieuwe templates toe die vrij te gebruiken zijn. Dankzij deze templates kun je met slechts één druk op de knop je website een volledige nieuwe look geven.

Hoe moet dat?
Je Onlime website staat automatisch ingesteld op "Brick". Wanneer je wilt switchen naar een nieuw template moet je een paar stappen doorlopen.
Log in als admin in je CMS
Selecteer in het menu links het kopje Algemeen
Hier vind je de site instellingen
Selecteer in het sub menu "Site instellingen"
Hier kun je switchen van thema
Selecteer het gewenste thema

Template aanpassen

Wanneer je nu je website opent heeft jouw website een nieuwe look. Het kan zijn dat je de browser even moet refreshen d.m.v. F5 in Windows of cmd-R op een Mac.

Bijgewerkt op: 30/03/2021