Hoe schakel ik de zoekfunctie in?

Schakel de zoekfunctie in

Vul onder Inhoud > Eenmalig > Zoeken > de zoekpagina voor zoekresultaten naar wens in. Voer bij het tabblad ‘Pagina intro’ een intro toe. Bij de optie ‘Afbeelding’ selecteer je de gewenste afbeelding voor de header uit ‘Bestanden’. Je kunt ook een nieuwe afbeelding uploaden hiervoor. Schakel de pagina in via de switch en klik op ‘Opslaan’.

Zoekpagina inschakelen

De zoekfunctie kan in het hoofdmenu in- en uitgeschakeld worden onder Algemeen > Zoeken > Zoekfunctie inschakelen. Klik op ‘Bewaren’.

Inschakelen zoekfunctie

De zoekfunctie is nu zichtbaar op de homepage van je website. Door er op te klikken kom je op de zoek pagina. Door een zoekterm in te voeren zie je een overzicht van pagina's die een overeenkomst hebben met jouw ingevulde zoekterm. De resultaten, titel en omschrijving, die worden weergegeven worden standaard gevuld uit de SEO plugin. Indien dit niet is gevuld worden de titel en omschrijving van de pagina getoond.

Homepage

Zoekpagina

Zoekresultaten

Bijgewerkt op: 25/05/2021