Artikelen over: CMS

Responsive

Is de website straks wel responsive?

Eigenlijk een vraag die overbodig zou moeten zijn tegenwoordig. De websites van Onlime zijn volledig responsive en zijn voor de volgende browsers, devices en schermresoluties geprogrammeerd en doorgetest.

Laatste 2 versies van Google Chrome, Firefox, IE en Safari:
Google Chrome 72, 71
Firefox 65, 64
Safari 12, 11.1
Internet Explorer 11.036, Edge (18)
De volgende resoluties worden getest: 1366x768 en 1920x1080

Daarnaast worden de laatste versies van de twee meest gebruikte browsers nog op twee andere resoluties getest, zodat dit een mooie range vormt tussen 1280px en 1920px schermbreedte.
Google Chrome 72, 71
Firefox 65, 64
De volgende resoluties worden getest: 1280x800px en 1600x1200px

iPhone laatste 2 versies van Safari Mobile - alleen staand
iPhone 8
iPhone X
iPhone XS
iPhone XS Max

iPad laatste 2 versies van Safari Mobile - staand en liggend
iPad 6th
iPad Pro 11 2018

Twee Android toestellen die een mooie range vormen tussen de schermbreedte van 360px en 768px
Galaxy S9
Google S8 plus

Nieuwe versies worden ook in de toekomst blijvend ondersteund.

Bijgewerkt op: 25/07/2019