Laadtijden pagina's

Is de laadsnelheid voldoende?

Ja, wij zorgen ervoor dat dit allemaal optimaal ingesteld is. Achter de schermen hebben wij op diverse manieren gezorgd voor voldoende snelheid in het laden van pagina's.

Kun je het dan zelf nog vertragen?

Het toevoegen van zware bestanden en - afbeeldingen zouden een vertragende werking kunnen hebben. We werken hiervoor met een plugin die ervoor zorgt dat zware bestanden verkleind worden, maar wel kwaliteit behouden. We zorgen er hier tevens voor dat de laadtijden van de pagina laag blijven, wat Google dan weer erg interessant vindt.

Bijgewerkt op: 25/07/2019