Artikelen over: Producten of Diensten

Overzichtpagina voor product- of dienstdetail

Kun je ook op een productdetailpagina weer een overzicht tonen?Ja, dat kan! Stel je voor, je hebt 3 diensten: Boeken, Vlogs en Advies en op de boekendetailpagina wil je graag laten zien welke boeken je allemaal hebt. In dat geval is het handig te kiezen voor een extra overzichtpagina.Hoe voeg je dit dan toe?Bij Producten of Diensten voeg je een nieuw bericht toe en deze plaats je onder het gewenste product of de dienst; in dit geval is dat onder Boeken.

Dat kun je doen door bij het aanmaken van een nieuwe pagina te kiezen voor Ouder (Boeken in dit geval)Of als je een nieuw bericht aan hebt gemaakt bij Product of Diensten door deze te slepen onder het juiste item middels de pijltjes:Geen overzichten op product- of dienstdetailpagina's?

Heb je dit niet en heb je alleen een splitsing in de 3 diensten of producten, dan hoef je bovenstaande uiteraard niet uit te voeren en vul je de product- of dienstdetailpagina alleen maar met content (tekst, afbeelding, video, etc.). In dat geval zou je alleen Boeken, Vlogs en Advies hebben.

Bijgewerkt op: 26/07/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!