Artikelen over: Producten of Diensten

Hoe vul je de overzichtpagina van Producten/Diensten?

Hoe zorg je ervoor dat deze er netjes uit ziet?Bij Inhoud - Eenmalig - Producten/Diensten kun je aangeven wat de titel van de pagina is, welke intro je boven het overzicht van alle producten/diensten wilt tonen en welk headerbeeld je eventueel toe wilt voegen. Een headerbeeld en intro zijn niet verplicht. Een intro is wel wenselijk om een stukje uitleg over producten/diensten te geven. Een headerbeeld wordt vaak als extra sfeerbeeld gebruikt, maar zorgt er ook voor dat de overige content op de website een stuk naar beneden geplaatst wordt. Weeg dus per overzichtpagina even af of het sfeerbeeld een toegevoegde waarde is of niet.

Overzicht informatieBij Inhoud - Producten/Diensten kun je alle producten/diensten aanmaken die je wilt tonen op de website. Het vullen van deze pagina gaat middels 4 tabbladen, namelijk Header, Inhoud, Overzicht informatie en SEO.
De Header en Inhoud zijn voor de detailpagina zelf, Overzicht informatie is de informatie die we nodig hebben om van het desbetreffende product of de dienst een intro te tonen. De titel van product/dienst is hetzelfde als op de detailpagina, alleen de afbeelding die je op het overzicht wilt tonen dient dan nog wel toegevoegd te worden. Tevens kun je hier een introtekst toevoegen, welke dus ook alleen op de overzichtpagina getoond wordt. Bij het tabblad Inhoud beheer je dus de hele detailpagina. Bij het tabblad SEO kun je je pagina een titel en een omschrijving (meta discription) meegeven die worden getoond in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Bijgewerkt op: 26/07/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!