Artikelen over: Homepage

Homepage - Producten/Diensten

Kies zelf welke producten/diensten je toontHet onderstaand voorbeeld is uitgewerkt voor zowel producten als diensten.Selecteer je geen producten, maar voeg je het component inclusief titel wel toe, dan worden alle producten die je toegevoegd hebt getoond. Je kunt ervoor kiezen om tevens een introtekst te gebruiken om wat extra uitleg te geven over de producten. De introtekst die je op de homepage bij Producten vult, zal alleen de introtekst voor de homepage betreffen. De introtekst van de productoverzichtpagina beheer je op een andere pagina.

Selecteer je 3 producten, dan zorgt Onlime ervoor dat deze producten netjes uitgevuld worden. Zijn er meer producten beschikbaar dan de hoeveelheid die je hebt geselecteerd, dan wordt de button 'Bekijk alle producten' getoond die leidt naar het productoverzicht.

Per blok op de homepage kun je kiezen of je deze op een smartphone wel of niet wilt tonen. Bij een maatwerk website kijken wij ook altijd naar de onderdelen die we wel of niet terug willen laten komen, om zo de gebruiker meer gebruikersgemak te geven. Een ellenlange homepage is geen garantie voor succes. Kijk daarom goed wat je wel en niet wilt tonen.

Bijgewerkt op: 25/07/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!