Artikelen over: Homepage

Homepage - Gallery (slider) toevoegen

Een gallery op de homepage kan een mooie sfeerimpressie vormen

Een gallery is een slider waarbij je meerdere afbeeldingen op 1 plek toevoegt. Je kunt door middels van pijltjes door deze afbeeldingen navigeren. Zo vorm je een compacte sfeerimpressie op je website. Zeker ook voor mobiel geeft een slider een fijne gebruiksvriendelijkheid.

En hoe voeg je deze toe?

Voeg als component Gallery toe
Selecteer de afbeeldingen
Formaat afbeelding: 600 x 400px

Door dubbel te klikken op de afbeelding, zie je de bestandsnaam, titel en omschrijving. De titel en omschrijving zijn vrij in te vullen. Zet de optie omschrijving tonen onder afbeeldingen aan om deze zichtbaar te maken. Je kunt ook een interne of externe link invoeren.

Bijgewerkt op: 25/07/2022