Een gallery op de homepage kan een mooie sfeerimpressie vormen

Wat is een gallery?
Een gallery is een slider waarbij je meerdere afbeeldingen op 1 plek toevoegt. Je kunt door middels van pijltjes door deze afbeeldingen navigeren. Zo vorm je een compacte sfeerimpressie op je website. Zeker ook voor mobiel geeft een slider een fijne gebruiksvriendelijkheid.

En hoe voeg je deze toe?

Voeg als component Gallery toe
Selecteer de afbeeldingen

Door dubbel te klikken op de afbeelding, zie je de bestandsnaam, titel en omschrijving. Wanneer de titel en omschrijving gevuld zijn, worden deze onder de afbeelding weergegeven

Formaat afbeelding: 600 x 400px