Artikelen over: Landingspagina's

Hoe maak ik een vacature overzichtspagina?

Maak een vacature overzichtspagina

Maak onder Inhoud > Landingspagina > Nieuw bericht > een pagina aan voor het vacature overzicht. Voer bij het tabblad Header de titel ‘Vacatures’ en een intro in. Bij Afbeelding selecteer je een gewenste afbeelding (voor de header) uit de Bestanden. Klik daarna op Bewerken (of Maken).

Maak een vacature overzichtspagina

Maak vervolgens onder Inhoud > Landingspagina > Nieuw bericht > een pagina aan voor de vacature. Voer bij het tabblad Header de titel van de vacature en een intro in. Bij Afbeelding selecteer je een gewenste afbeelding (voor de header) uit de Bestanden. Aan de rechterkant selecteer je bij Ouder de zojuist aangemaakte pagina ‘Vacatures’. Klik daarna op Bewerken.

Maak een nieuwe vacature

Selecteer in het menu onder Inhoud > Landingspagina > de gemaakte vacature en maak onder het tabblad Inhoud de pagina naar wens op en klik op Bewerken. Kijk voor hulp bij het maken van je pagina ook op de pagina Landingspagina's maken. TIP: Laat bezoekers solliciteren via een eigen gemaakt sollicitatieformulier. Bekijk hier hoe je een formulier toevoegt aan je pagina.

Vul de inhoud van de vacature

Je hebt nu de vacature overzichtspagina en de vacature zelf gemaakt. We gaan nu de vacature overzichtspagina vullen met Call to actions. Voor elke vacature moet er eerst een Call to action gemaakt worden. Dit kan in het menu onder Inhoud > Call to action > Nieuw bericht. Vul onder Titel de titel van de vacature in. Onder Tekst vul je de introtekst van de vacature in. Bij Button klik je op interne link en vervolgens selecteer je de zojuist gemaakte vacature. Bij Afbeelding selecteer je een gewenste afbeelding uit de Bestanden. Klik vervolgens op Bewerken.

CTA's aanmaken

Ga nu in het menu naar Inhoud > Landingspagina en open de vacature overzichtspagina die in stap 1 gemaakt is. Onder het tabblad Inhoud voeg je bij de Componenten, de component Call to action toe. Selecteer vervolgens de aangemaakte Call to action die is aangemaakt in in stap 4 en klik op Bewerken.

Call-to-Action toevoegen aan overzichtspagina

Je hebt nu je vacature toegevoegd aan de vacaturepagina. Klik rechtsboven op Preview om het resultaat te bekijken.

Om je vacaturepagina in het menu van je website te krijgen ga je in het menu in het naar Navigatie en klik dan op Hoofdmenu of Footermenu afhankelijk van in welk menu je de vacatures geplaatst wil hebben. Klik op de rode button Add an entry en selecteer vervolgens de vacature overzichtspagina.

Je hebt nu eenvoudig een vacature overzichtspagina gemaakt. Om nieuwe vacatures toe te voegen herhaal je stap 2 t/m 6.

Aanvullende onderwerpen die van pas kunnen komen bij het creëren van een overzichtspagina met vacatures:

Landingspagina - verdeling blokken (lay-out)
Formaten afbeeldingen
URL pagina bepalen (Slug)
Privacy policy

Bijgewerkt op: 26/07/2022