Artikelen over: Nieuws

Hoe krijg je Nieuws op de homepage?

Geef zelf aan hoeveel items je wilt tonen

Op de homepage kun je ervoor kiezen om de meest recente nieuwsitem terug te laten komen. Hiervoor moet je de titel boven de nieuwsberichten invoeren en eventueel een introtekst toevoegen. Daarna kies je hoeveel items je op de homepage wilt tonen en of je de nieuwsberichten ook terug wilt laten komen op smartphone.

Vind je het nieuws belangrijker dan bijvoorbeeld de producten of diensten, dan kun je deze verplaatsen door in het component van nieuws middels de pijltjes deze te verslepen.

Klik erop, houd ze vast en versleep het component naar de positie die jij graag wilt.

Bijgewerkt op: 21/05/2019