Artikelen over: Projecten

Hoe vul je een projectoverzichtpagina?

Hoe zorg je ervoor dat deze er netjes uit ziet?Bij Inhoud - Eenmalig - Projecten kun je aangeven wat de titel van de pagina is, welke intro je boven het overzicht van alle projecten wilt tonen en welk headerbeeld je eventueel toe wilt voegen. Een headerbeeld en intro zijn niet verplicht. Een intro is wel wenselijk om een stukje uitleg over projecten te geven. Een headerbeeld wordt vaak als extra sfeerbeeld gebruikt, maar zorgt er ook voor dat de overige content op de website een stuk naar beneden geplaatst wordt. Weeg dus per overzichtpagina even af of het sfeerbeeld een toegevoegde waarde levert of niet.

Overzicht informatieBij Inhoud - Projecten kun je alle producten/diensten aanmaken die je wilt tonen op de website. Het vullen van deze pagina gaat middels 3 tabbladen, namelijk Header, Inhoud en Overzicht informatie.
De Header en Inhoud zijn voor de detailpagina zelf, Overzicht informatie is de informatie die we nodig hebben om van het desbetreffende project een intro te tonen. De titel van het project is hetzelfde als op de detailpagina, alleen de afbeelding die je op het overzicht wilt tonen dient dan nog wel toegevoegd te worden. Tevens kun je hier een introtekst toevoegen, welke dus ook alleen op de overzichtpagina getoond wordt. Bij het tabblad Inhoud beheer je dus de hele detailpagina.

Bijgewerkt op: 21/05/2019

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!